iPhone 4 anten sorunu

iPhone 4 anten sorunu
iPhone 4'deki şebeke sorunu Apple'ın başına bela oldu. Apple'dan yapılan açıklamada bu problemin düzeltilmesi için yazılım geliştirileceği ve kılıf verileceği söylendi. Yazılım iOS4 güncellemesi ile telefonlara yüklendi. Kılıflar da ücretsiz olarak dağıtılıyor.

  • İade edilen iPhone 4 sayısı: 55.000
  • En ucuz Samsung cep telefonu

    En ucuz Samsung cep telefonu
    Şuan satışta 90’a yakın cep telefonu bulunan Samsung’un en ucuz üç ürününü belirledik. Her üç telefon da minimum iletişim ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede. Radyo özelliği bu en ucuz üç telefon da da yok. Samsung'un en ucuz telefonlarını görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

    En ucuz Samsung cep telefonu

    Nokia E72 inceleme

    Nokia E72 inceleme
    Gelişmiş e-posta desteği, multimedya özellikleri ve kolay kullanımlı yapısı ile Nokia E72, iş serisi telefonların en iyi temsilcilerinden biri. Telefonun öne çıkan özelliklerinin anlatıldığı video incelemeye ulaşmak ve E72'nin artılarını ve eksilerini görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

    Nokia E72 inceleme

    Nokia X6 inceleme


    Kapasitif özelliğe sahip dokunmatik ekranı ile dikkat çeken Nokia X6, Nokia’nın cep telefonlarındaki yeni stratejisinin ürünlerinden biri. X6 için Nokia 5800 XpressMusic modelinin bir üst versiyonu demek mümkün. Nokia X6 inceleme videosuna ulşamak ve telefon hakkındaki artıları ve eksileri görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

    Nokia X6 inceleme

    Turkcell SMS paketleri

    Turkcell SMS paketleri
    Turkcell mesaj paketleri içerisinde şebeke içi ve her yöne olmak üzere bir çok seçenek bulunuyor. 7.8 TL karşılığında şebeke içi 10.000 SMS alabileceğiniz gibi, 10 TL karşılığında her yöne 5.000 SMS'de satın alabiliyorsunuz. Turkcell mesaj paketleri ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

    Turkcell SMS

    8 MP kameralı en ucuz cep telefonu

    8 MP kameralı en ucuz cep telefonu

    Çok fazla model olmasa da 8 MP kameralı telefon sayısı giderek artıyor. Üstün özelliklere sahip bu telefonlardan acaba en ucuzu hangisi? Bu telefonların çektiği fotoğrafları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

    8 MP kameralı en ucuz cep telefonları

    Cep telefonu Nokia N8 hakkında her şey

    Nokia N8
    Artık cep telefonları mobil bilgisayar diyebiliyoruz. Nokia’nın yeni mobil bilgisayarı N8’in özellikleri ile ilgili detayları, N8 ile çekilen fotoğrafları, telefonun artılarını ve eksilerini bu inceleme yazısında bulabilirsiniz.

    Nokia N8 hakkında her şey

    En ucuz Nokia cep telefonları

    En ucuz Nokia cep telefonları
    En ucuz Nokia cep telefonları hangileri? Bu telefonların özellikleri neler? En ucuz Nokia cep telefonları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

    En ucuz Nokia cep telefonu