HTC cep telefonları

HTC cep telefonları

HTC cep telefonları tüm detayları ile Mobiletişim'de. Telefonlara ait teknik özellikler, resim galerileri ve HTC telefonlarla çekilen resimlere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

HTC cep telefonları

Cep Telefonu

Cep Telefonu
Cep telefonu almayı düşünenler için büyük kolaylıklar sağlayan Mobiletişim, Telefon Seçme ve Telefon Karşılşatırma Asistanları ile kullanıcılarına benzersiz servisler sunuyor. Özelliklerini tek tek seçerek istediğiniz telefona ulaşabileceğiniz Seçme Asistanı ve aynı anda 10 modele kadar karşılaştırma yapabileceğiniz Telefon Karşılaştırma Asistanı Mobiletişim'de.

Cep telefonu

Nokia N8

Nokia N8
Nokia'nın multi-touch özelliğe sahip cep telefonu N8, satışa sunulduğu anda piyasayı dağıtacak bir model. 12 MP kamerası ile dikkatleri üzerine çeken telefon tasarımı ve diğer özellikleri ile de göz dolduruyor. Telefon ile ilgili tüm detayları öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

Nokia N8

Telefon Karşılaştır

Telefon Karşılaştır
Mobiletişim Cep Telefonu Karşılaştırma Asistanı sayesinde beğendiğiniz telefonların tüm teknik özelliklerini tek bir sayfada görebilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz. Karşılaştırma Asistanı 10 telefonu aynı anda karşılaştırabilir.

Telefon Karşılaştır

Apple iPhone ile çekilen fotoğraflar

Apple iPhone ile çekilen fotoğraflar

5 MP çözünürlüğünde kamerası bulunan iPhone 4, HD kalitesinde video kayıtları yapabiliyor. Karanlık çekimler için LED flaş ile güçlendirilen telefonun GPS özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraflara konum bilgileri eklenebiliyor.

Apple iPhone 4 ile çekilen resimler

Apple iPhone 4 cep telefonu

Apple iPhone 4 cep telefonu

Apple'ın fırtınalar koparacak yeni modeli iPhone 4 mobiletişim'de. iPhone 4'ün tüm özellikleri, resim galerisi, iPhone 4 ile çekilen fotoğraflar ve HD video kaydını görmek için:

Apple iPhone 4 hakkında her şey