Çift sim kartlı telefonların internet ayarları


Çift sim kartlı bir çok cep telefonu için GPRS, WAP ve MMS atarı bulunmuyor. Operatörler bazı çift sim kartlı cep telefonlarını desteklemediklerinden dolayı, bu telefonu kullannanlar mağdur oluyor. İşte bazı çift sim kartlı cep telefonlarının internet ayarlar:

GPRS, WAP ve MMS ayarları

Cep telefonu ile çekilen resimler


Cep telefonlarında bulunan kameraların çözünürlüklerini biliyoruz. Aynı çözünürlüğe sahip cep telefonları farklı kalitede fotoğraflar çekebiliyor. Daha iyi değerlendirme yapabilmeniz için bazı cep telefonları ile çekilen resimlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Cep telefonu ile çekilen resimlere ulaşmak için tıklayınız.

KartalCell

KartalCELL için hazırlanan reklam filminde İbrahim Üzülmez, Nihat Kahveci, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Filip Holosko'nun yanı sıra Beşiktaş'ın efsane futbolcuları Metin Tekin, Sergen Yalçın, İlhan Mansız, Pascal Nouma ve Less Ferdinand rol aldı.

KartalCell

Kontör isteme


Kontörlü hat kullanıcıları, ihtiyaçları olduğunda sevdiklerinden kontör isteyebilirler. Kontör isteme işlemi operatörler içerisinde yapılmaktadır. Yani kontör talep ettiğiniz kişi sizinle aynı operatörde olmalıdır. Size kontör gönderen kişiden, transfer işlem ücreti alınır.

Avea kontör isteme
Turkcell kontör isteme
Vodafone kontör isteme

Kontör gönderme

Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri hatlarında bulunan kontörleri sevdikleri ile paylaşabiliyorlar. Her üç operatörde de kontör gönderme işlemi ücretli. Kontör gönderme işlemi sadece şebeke içinde yapılabildiği için, kontör göndermek istediğiniz kişinin sizinle aynı operatörde olması gerekir.

Avea kontör gönderme
Turkcell kontör gönderme
Vodafone kontör gönderme

Cep Telefonu hayranı olan kazanıyor


Cep telefonu Facebook hayranı olanlar SAR değerini %97 oranında düşüren Cosmic Filtre çekilişine katılıyor. Cosmic Filtre sayesinde cep telefonunuzun sağlığınıza verdiği zararı minimuma indirebilirsiniz. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey Facebook Cep telefonu hayran sayfasına katılmanız.

Cep telefonu hayranı ol

Yurtdışı kampanyaları ve tarifeleri

Yurtdışı Rehberi’nde, Türkiye’den yurtdışını ararken veya yurtdışında arama yaparken hattınızla ilgili gerekli işlemleri, telefon ayarlarınızı, abonesi olduğunuz operatöre ait yurtdışı tarifelerini ve kampanyalarını bulabilirsiniz. Yurtdışı görüşmeleri hakkında herşey bu rehberde:

Yurtdışı Rehberi