3G özelliğine sahip telefonlar


Haziran 2009'da kullanmaya başlayacağımız ve yeni uygulamalarla birlikte bir çok ihtiyacımızı da karşılayacak olan 3G teknolojisi acaba hangi cep telefonlarında bulunuyor? 3G özelliğine sahip tüm cep telefonlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

3G özelliğine sahip telefonlar

Çift sim kartlı telefonlar


Mobiletişim'de 200'e yakın çift sim kartlı cep telefonu modeli bulunmaktadır. Telefon almadan önce yorumları okuyap telefona ait özelliklere bakarak doğru karar vermek için yardım alabilirsiniz. Tüm Çift sim kartlı cep telefonlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız

Resim Galerisi


Mobiletişim Resim Galerisinde cep telefonlarına, yeni teknolojilere ve firmalara ait geniş kapsamlı görseller yer almaktadır. Resim galerisine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Resim Galerisi

Mobiletişim tam 3 yaşında


13 Şubat 2006 tarihinden bu zamana kadar yayın hayatını sürdüren Mobiletişim, kısa süre içerisinde büyük kitlelerin beğenisini toplayacak seviyeye ulaşmıştır. Sürekli geliştirilen alt yapısı, güncel içeriği ve geniş arşivi sayesinde Türkiye’nin cep telefonu satın alma rehberi olmuştur.

Son bir senede neler değişti?

Face to Face

General Mobile Face to Face
Face to Face, internet bağlantı yolları (GPRS, Wireless gibi) aracılığı ile çalışan teknoloji sayesinde, aynı özelliği destekleyen cep telefonu modelleri arasında görüntü, ses ve yazı iletilebiliyor. Bu, telefonun içinde bulunan bir yazılım aracılığı ile sağlanıyor. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Nokia N96


Nokia'nın multimedya serisi cep telefonlarının en yüksek modeli olan Nokia N96 tüm özellikleri, artıları ve eksileri ile Mobiletişim'de. Ayrıca telefonla ilgili hazırlanan videoda merak edilen konuları bulacaksınız.

Nokia N96 inceleme

Cep telefonu


2000'den fazla cep telefonu modelinin bulunduğu Mobiletişim'de Telefon Seçme Asistanı ve Telefon Karşılaştırma Asistanı sayesinde seçim yapmakta zorlanmıyorsunuz. Kullanıcı yorumlarını okuyarak telefonlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Cep Telefonu

Trident



Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Trident markalı tüm cep telefonlarına ulaşabilirsin. Tüm çift sim kartlı cep telefonları Mobiletişim'de.

Trident