Teleses Altın SIM Kart Ana Sponsoru


Altın SIM Kart Ödüllerinde heyecan dinmiyor. Cep telefonları, operatörler ve mobil teknoloji ürünlerinin ödüllendirildiği Altın SIM Kart organizasyonunun Ana Sponsoru perakende ve iletişim sektörünün lider kuruluşlarından biri olan Teleses oldu.

Logizmo Altın SIM Kart Altın Sponsoru


Cep telefonları için en zengin multimedya içeriği sunan Logizmo, oylama süreci heyecanla devam eden Altın SIM Kart Ödülleri’ne Altın Sponsor oldu.

Uğur İletişim Altın SIM Kart Altın sponsoru

Bu yıl 10. yaşını kutlayan ve Avea’nın en büyük çözüm ortağı olan Uğur İletişim, Altın SIM Kart organizasyonunda Altın Sponsor oldu. Altın SIM Kart yarışmasına hem halk tarafından hem de firmalar tarafından yoğun bir ilgi gösteriliyor.

Altın SIM Kart destekleyen blog ve siteler

Altın sim kartAltın SIM Kart Ödülleri heyecanı ulusal medyada olduğu gibi bir çok internet sitesi ve bloglarda da yer buldu. Altın SIM Kart tanıtım görsellerini yayınlayanlar arasında Webrazzi, Sunipeyk, Dobişko ve Nahnu.org gibi ünlü siteler ve bloglar yer alıyor.

Listenin tamamına ulaşmak ve Altın SiM Kart Ödüllerini destekleyenler arasında olmak için tıklayınız.

Mobiletişim CeBIT Özel Bölümü

Cebit Eurasia Bilişim
Avrasya’nın en büyük bilişim fuarı olan CeBIT Eurasia Bilişim, 7-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Fuarı yakından takip etmek isteyen veya CeBIT’e gelemeyecek olan ziyaretçilerimize özel olarak bir bölüm oluşturduk: CeBIT Özel Bölümü. CeBIT Özel Bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CeBIT Özel Bölümü

Altın SIM Kart Ödülleri'ne yoğun ilgi

Altın sim kartMobiletişim’in düzenlediği Altın SIM Kart Ödüllerine ilk günden beri gösterilen yoğun ilgi artarak devam ediyor.
Altın SIM Kart Ödülleri ile ilgili tüm haberlere ulaşmak için tıklayınız.

Cep telefonunun tarihi [Makale]


Çalışmalarına 1982 yılında başlanan cep telefonunun hikayesi, kablo döşeme sıkıntısı yaşayan ülkelerin alternatif arama çabasıyla başladı. İlk cep telefonu görüşmesi 1991 yılında Finlandiya’da yapıldı.

Cep telefonunun tarihi
başlıklı makaleye ulaşmak için tıklayınız

Altın SIM Kart Oylama başladı

Cep telefonları, operatörler ve mobil teknoloji ürünleri kategorilerinde yer alan 20 farklı alandaki 100'e yakın ürünün değerlendirileceği ve oylama sonucunda en iyilerin seçileceği Altın SIM Kart oylaması başladı.

Oylamaya katılmak ve çekiliş ile hediyeler kazanmak için tıklayınız...