Altın SIM Kart Ödülleri


Lider mobil teknoloji sitesi olan Mobiletişim Türkiye'de bir ilke daha imza atıyor. Yapılacak olan büyük oylama ile en iyi cep telefonları, en iyi operatörler ve en iyi mobil teknoloji ürünleri seçilecek. Altın SIM Kart Ödüllerinde oylamaya katılanlar dizüstü bilgisayarlar ve cep telefonları gibi birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Bu hafta forumda en çok hangi telefon konuşuldu?


Mobiletişim Forum'da bu hafta en çok Samsung M620 modeli konuşuldu. Tüm listeleri altüst eden ve görenlerin hayran kaldığı Samsung M620 modeli son 15 günde en çok incelenen sekiz Nokia telefonun toplamından daha çok incelendi.

Samsung M620
Mobiletişim Forum

Tüm Çift SIM kartlı cep telefonları



Türkiye'nin en büyük cep telefonu sitesi olan Mobileşim'de ki 80'den fazla Çift SIM kart çalıştırabilen cep telefonlarına ulaşmak için tıklayınız...


Mobiletişim'i kullanarak cep telefonlarının özelliklerini inceleyebilir, resimlerine bakabilir ve isterseniz anlaşmalı mağazalardan birinden satın alabilirsiniz.

Cep telefonu arama motoru

Mobiletişim'de 61 farklı markaya ait yaklaşık 2.000 model cep telefonu bulunuyor. Türkiye'nin en büyük cep telefonu sitesi olan Mobiletişim'in Cep Telefonu Arama Motoru ile bulamayacağınız telefon yok. Arama Motoru ile sadece cep telefonu değil, sitede yer alan haberleri, WAP sitelerini ve Sözlük terimlerini arayabilirsiniz.

Mobiletişim'e ulaşmak için tıklayınız...

[Dosya] - Turkcell Gold


Turkcell Gold, Turkcell’in ayrıcalıklı müşterilerine özel servisler vermek için oluşturduğu bir gruptur. Turkcell Gold dünyasında özel fiyatlardan konuşur ve ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanırsınız.

Turkcell Gold Dünyası ile tanışmak için tıklayınız...

[Dosya] - Turkcell Platinum

Turkcell Platinum Turkcell’in, ayrıcalıklı müşterilerine özel servisler vermek için oluşturduğu bir gruptur. Turkcell Platinum dünyasında, özel fiyatlardan konuşur ve ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanırsınız.

Turkcell Platinum dünyası ile tanışmak için tıklayınız...

[Program Tanıtımı] - MyPhone Explorer: Telefonunuzu bilgisayardan yönetin



MyPhone Explorer bir bilgisayar yazılımıdır ve cep telefonunuzun tüm içeriğini bilgisayardan kontrol etmeyi sağlar. Hem kablo ile hem de Bluetooth üzerinden telefon ile bağlantı kurabilir. Telefonunuz ile yapabileceğiniz tüm işlemleri bu yazılım sayesinde bilgisayardan yapabilirsiniz.

MyPhone Explorer tanıtmı için tıklayınız...

Yeni Anket: Numara Taşınabilirliği başladığında hangi operatöre geçeceksiniz?

Numara Taşınabilirliği başladığında hangi operatöre geçeceksiniz?

Avea
Turkcell
Vodafone
Değiştirmeyeceğim
Bilmiyorum

Ankete katılmak için tıklayınız...

Forum'da ki son konuları takip etmek


Mobiletişim Forum'da en yeni cep telefonları yer alıyor. Cep telefonu karşılaştırmalarını üyeler yapıyor. Telefonunuz ile ilgili bilmediklerinizi öğretmek, karşılaştığınız arızaları düzeltmek için yaklaşık 10.000 kişi sizi bekliyor.

Mobiletişim Forum'da yer alan son konuları takip etmek çok kolay. RSS okuyucunuza http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_forum adresini kaydederek son konuları sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz.

Gündemdeki modeller Mobiletişim'de




Artık Mobiletişim sayfalarında gündemdeki cep telefonu modelleri de yer alıyor. En sevilen, en çok incelenen cep telefonlarının resimleri, özellikleri, kullanıcı yorumları ve daha fazlası mobiletisim.com adresinde.

Ana sayfada yapılan değişiklikler


Ziyaretçilerimizin Mobiletişim'i aktif kullanabilmesi için daha önce üst menüde yer alan WAP Rehberi ve Sözlük menülerini sağ üst bölüme taşıdık. Bu iki menünün yerine Mobiletişim Forum ve yeni açılan Dosyalar bölümünün bağlantıları eklendi.

Kullanıcı Girişi ise artık açılır pencere halinde. Mobiletişim'e giriş yapmak için Kullanıcı Girişi bağlantısının üzerine tıklamanız yeterli.

Yeni Dosyalar bölümü açıldı

mobiletisim_dosyalar
Makaleler, yazılım tanıtımları, cep telefonu incelemeleri ve daha bir çok şeyi bulabileceğiniz Dosyalar bölümünde, siz de makale veya inceleme yazıp paylaşabilirsiniz. Çok yakında çok büyük sürprizlere hazır olun.

Dosyalar bölümüne ulaşmak için tıklayınız...

Bir sorun mu var?

bir+sorun+mu+var+bilene+sor
Mobiletişim Forum'da sorularınızı yanıtlamak ve sorunlarınızı çözmek için tam 10.000 kişi var. Bir sorun mu var? O halde bir bilene sor...

Mobiletişim Forum'a ulaşmak için tıklayınız...