Cep telefonumda problem var

Cep telefonunuzda beklenmedik br problem mi oluştu? İşte tam aradığınız yeri buldunuz. Mobiletişim Forum'da yer alan Cebimde bir şey var bölümü sayesinde cep telefonunuzla ilgili yaşadığınız problemleri yazarak çözüm bulabilirsiniz. Probleminizi çözmek için sizi bekleyen yaklaşık 10.000 kişi var.

Cebimde bir şey var

Mobil Sözlük

Mobiletişim'in Mobil Sözlüğü güncellendi. Yüzlerce terim ve açıklama bulunan Mobil Sözlük telefonunuzun bilmediğiniz özellikleri veya karşılığını bulamadığınız teknoloji terimleri için size yardımcı oluyor.

Mobiletişim Mobil Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız...

Nokia N95 8GB mı yoksa N96 mı?

Nokia’nın multimedya alanında ulaşabildiği son noktada iki telefonla karşılaşıyoruz. Bunlardan biri Nokia N85 8GB diğeri ise Nokia N96. Her iki telefonunda özellikleri ve boyutları hemen hemen aynı olmasına karşın herkesin söylemek istediği bir fark var. Bu günlerde herkes bunu konuşuyor:


Cep telefonları e-posta adresime gelsin

Mobiletişim’de tanıtılan cep telefonlarını her gün düzenli olarak e-posta adresinizden takip etmek istiyorsanız aşağıdaki kutucukları doldurmalısınız. Bu şekilde Mobiletişim’e yeni bir telefon eklendiğinde bir e-posta alırsınız. Yeni çıkan telefonları takip etmeniz kolaylaşır.

Mobiletişim'deki son telefonları takip etmek için e-posta adresinizi giriniz:


Mobilize Bilgi
Mobiletişim’de yer alan haberleri RSS okuyucusu ile takip etmek için besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır. Eğer yeni çıkan modelleri RSS kullanarak takip etmek isterseniz http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kullanabilirsiniz.

Bu hafta forumda en çok ne konuşuldu?

Bu hafta Mobiletişim Forum'da herkesin bir şeyler söylemek istediği çok sıcak bir konu vardı: Geleceğin cep telefonları nasıl olacak?

Türkiye'nin en büyük cep telefonu sitesi Mobiletişim'in ziyaretçileri gelecekte karşılaşacağımız telefonları bizlerle paylaştılar, fikirlerini söylediler.


Mobiletişim Forum'da konuları kolay takip

Forumdaki yeni açılan konuları veya daha önceden açılmış konulara verilen cevapları tek bir sayfadan kolayca takip edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken RSS okuyucunuzun besleme adresi kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_forum yazmak. İşte bu kadar basit.

Yeni çıkan telefon takibi
Yeni çıkan telefon modellerini takip etmek için RSS okuyucunuza http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar adresini kayıt etmelisiniz.

Yeni çıkan haber takibi
Yeni çıkan haberleri takip etmek için RSS okuyucunuza http://feeds.feedburner.com/mobiletisim adresini kayıt etmelisiniz.

Kendi sitenize nasıl telefon ekleyeceksiniz?

Mobiletişim'de yer alan Telefon Link ver özelliğini kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde beğendiğiniz telefonun özelliklerini sitenize veya forumlara ekleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken her telefonun kendi sayfasında bulunan (Telefonun resminin hemen altında) Telefona link ver bağlantısına tıklayark size uygun görüntüye sahip olan kodları alıp sitenize yerleştirmek.

Her telefona özel
Telefona Link ver bağlantısı her telefon için özeldir. Tanıtımını yapmak istediğiniz telefonun sayfasında yer alan Telefona link ver bağlantısına tıklayark gerekli kodları almanız gerekmektedir.

Ben de kendi siteme eklemek istiyorum
Telefona link ver bağlantısına tıkladığınızda her ön izlemenin altında iki farklı kod bulunmaktadır. Bu kodları eğer internet sitenize veya blogunuza ekleyecekseniz HTML kod başlıklı olan kodu kopyalamalısınız. Forum Kod (BBCode) başlıklı kodun altındaki kodları ise Mobiletişim Forum'da veya tüm forumlarda kullanabilirsiniz.

Telefon link ver konusu ile ilgili hazırladığımız ayrıntılı anlatım için tıklayınız..

[Makale] - Nokia'dan cep telefonu taşıma alışkanlıkları araştırması



İnsanların ilginç yönleri ile ilgili güzel bir araştırma yapıldı. Yapılan araştırmada insanların yanlarında neler taşıdığı, bunları neden taşıdıkları ve nerelerinde taşıdıkları araştırıldı. Makalenin devamına ulaşmakm için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

Cep telefonu taşıma alışkanlıkları araştırması